torsdag 15 februari 2007

Äntligen

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit kort på loppisfynden jag pratat om tidigare. Den dagen hittade jag även en stor linneduk och linnetabletter som fick följa med mig hem. Har ännu inte bestämt om jag ska använda tabletterna som de är, då jag har ett runt köksbord, eller om jag ska sy ihop dem till en stor duk. Hmm....får se hur det blir sedan när jag flyttat in i nya lägenheten.


106826-374

106826-375


Jag hittade även en träbit som jag inte riktigt vet vad den har varit till, men den var så fint sliten att även den hamnade i varukorgen. :) Har planer på att hänga den vågrät ovanför en dörr.

106826-363


Näsduken och den lilla löparen var bara för söta för att lämnas kvar. Egentligen är den nästan för sockriga för min stil, men jag kunde helt enkelt inte hejda mig.

106826-377

106826-376


Jag blev så glad när jag hittade den här spegeln. Jag har tänkt ställa den i bokhyllan om den får plats. Då kanske min silverljustake-samling ser lite större ut. ;)


106826-378


Sedan var jag och Lottisen på tur igår. Hon var en ängel som hjälpte mig att bära flyttkartonger från vinden här i gamla lägenheten till källaren till den nya. Tack söta du! Vi gick självklart en sväng på loppis också och då hittade jag bland annat de här två lådorna. Love! Fick även med mig en mintgrön sockerskål från Churchill, men den har jag glömt i bilen.

106826-373


Mjo, det var nog allt för den här gången. Tapeterna ni ser i bakgrunden är sådant som blev över efter tapetseringen i nya lägenheten. Hurra! Då har jag lite mer till min växande samling. Tillräckligt många för att få en ursäkt att gå och köpa mig något fint att ha dem i. *fnissar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar