onsdag 4 februari 2009

Tin-can robot


Idag har jag massor att göra, ställen att åka till och inte minst försöka få ordning på lägenheten efter mitt göra-om-ryck. Att jag aldrig lär mig?

Hemma har jag detta på gång samtidigt:

- möblerar om vardagsrummet (nästan klart)
- målar en ny tavla att hänga över soffan (ska grundas ännu en gång innan jag kan måla)
- gör masker (av två olika material)
- organiserar pysselhörnan (en enda stor röra, fast jag har äntligen fått in det extra skrivbordet)
- mitt, mammas och Teijas projekt (oj oj, jag trodde jag nästan var klar men nope, lite kvar)
- målar tavla till mamma (blev inte som jag tänkt mig, så jag ska börja om)
- rensa ur källerförådet
- rensa ut garderoberna och lämna in de kläder Teija inte vill ha till Emmaus

Egentligen inser jag att ett större projekt i veckan räcker, särskilt som mina pysselprojekt även de tenderar att vara ganska stora och utbredda saker. Men hindrar det mig när jag sätter igång? Nä! Jag måste skärpa till mig och lära mig begränsningar och framförallt göra klart en sak innan jag börjar med nästa. Ok? :)

Det jag egentligen ville visa var en söt liten burkrobot jag hittade hos Martha Stewart igår. Min mamma har länge pratat om att hon skulle vilja göra något av Pips kattmatsburkar istället för att slänga dem. Vi har tossat lite med några ideér, men egentligen inte kommit fram till något. Men nu mamma, här har du ditt nästa projekt! Och i Pips ära kan du gärna göra dem till katter istället. Vad tycks? Är det något du nappar på? ;)

6 kommentarer:

 1. Hahaha... åh herregud vad du grejjar :)

  Underbart.
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. ja men se va man kan hitta på me saker man kastar utan att ens tänka va man kan göra me dom...Undra va mer man kastar som man egentligen kan gö nåt me./Lotta

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du tittar in till mig! Blir så lycklig över att någon prenumererar!! Du verkar sannerligen ha många projekt på gång... Roligt... Vilken fin blogg du har förresten! Hit kommer jag fler gånger.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Oh how nice dog...I have seen only birds this far. You have lots of plans. I don't even have energy to get up from bed..maybe next year :)

  SvaraRadera
 5. And thanks already about clothes! :)

  SvaraRadera