onsdag 18 mars 2009

Letar efter rätt platsFör ett tag sedan möblerade jag om i mitt vardagsrum och hela lägenheten var i totalt kaos. Gissa vad jag gör nu??? Jajjemän! Jag kan verkligen inte hålla igen om jag får en idé, det ska utföras nu, helst igår!
Nu är pysselrummet i vardagsrummet och för första gången sedan jag flyttade hit har jag ett sovrum som är till för att sovas i. Spännande! :)

Tyvärr är det så att när jag väl är igång så kommer jag på tusen andra saker som också"borde" göras så nu är hela lägenheten i en enda salig röra igen. Hua! Nåväl, så länge jag kan sitta i soffan och surfa så är det lungt. hihi

Några av mina älsklingar har helt plötsligt funnit sig utan plats, i den nya ordningen ter de sig väldigt svårplacerade. Min älskade kanna med tvättfat står nu i hallen och väntar på ett nytt ställe att stå på, likandant är det med mina hattaskar. Hur kan det komma sig att saker jag tycker så mycket hittar jag ingen plats till? Kom även på att jag vill klä om min ljusbruna ask i tyg, men vet inte riktigt hur jag ska ta lös spännena så jag kan använda dem igen. Måste klura lite på det. Har du tips, hojta gärna till!

Nu är det dags att ta ett nytt ryck och försöka få det här färdigt. Vi hör snart igen, och i kväll ska jag lyxa till det med lasange och en riktig bloggafton, jag ska besöka alla bloggar jag har i mina favoriter och se vad som hänt ute i världen.

Kram,
Nina

6 kommentarer:

 1. Would preciate pics about make over :)

  SvaraRadera
 2. OJ vad jag känner igen mig!! Och ja, de där sakerna man tycker så mycket om är oftast svårast att placera, just för att man vill att de ska ha det så bra antagligen... :) kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha!Ur kaos kommer kreativitet!
  Så där gör jag också,börjar på ett ställe och slutar på ett annat.

  Åh...Hattaskar!!Dom brukar vara så himla fina men helt hopplösa att hitta till ok pris.
  Hoppas att du hittar nån lösning om du ska klä om dom!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Idag är fingret lila, lillebror törs inte titta på det för han tycker det ser så läskigt ut. Men det ser faktiskt läskigt ut. Men huvudsaken är att det iinte gör lika ont längre.
  Jag är jättenöjd med texterna, har några kvar som ska sättas i sommarstugan. Kramis Hanna

  SvaraRadera
 5. Åhh, vilken fin kanna, vart har du hittat den någonstans? loppis eller? ^^

  /Jenny
  -----------------
  http://jenniboy.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Det är helt ok, du kan kasta dig in på vår gräsmatta med en bok! ;)

  SvaraRadera