måndag 2 april 2007

Indisk bomull, linnetyg och gamla lakan

Nu är den äntligen klar, eller, den var redan färdig i fredags, men jag har inte haft tid att fota och blogga tidigare. Jag säger puha och hurra, nu behöver jag inte krypa runt på golvet och mäta längre.

Inköpt på Emmaus, omklädd av mamma och mig. Min mamma hon kan hon, själv höll jag på att bli galen, men hon fixade och trixade och verkade tycka att det var riktigt lätt och roligt. :)
Tyvärr så glömde jag av att ta en förebild på hela soffan, men kom på mig själv när innan jag hunnit klä om alla dynor. :) Så egentligen är hela soffan i samma ljusröda färg, dynor, armstöd...allt. Tidigare använde jag ett överdrag från Ellos, men aj så krångligt det var. Det ville gärna halka och sätta sig snett hela tiden.

Jag fick lite smått panik när jag upptäckte att det ljusgrå linnetyget som var tänkt till dynorna inte räckte till, så jag improviserade lite och använde gamla lakan. Det får duga tills jag hittar ett nytt roligt tyg. Linnetyget blev istället några kuddar. Själva stommen som är rosa är av indiskt bomull.

Ganska nöjd om jag får säga det själv, i mitt vita hem passade det riktigt bra med lite rosa.image429


image430

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar