fredag 20 februari 2009

Äggkoppar


Nu har jag fått en mycket ruskig ovana märker jag. Jajjemän, här sitter jag och nattugglar och bloggar igen. Skärpning tösen, som mina vänner i Ljusdal skulle säga. :)
Dagarna den här veckan har varit fyllda av så mycket annat, så tiden att sitta och surfa och blogga har helt enkelt inte funnits. Men så är det ju ibland, man kan inte alltid räcka till överallt.

Efter utrensningen av källaren har jag sålt mycket av mina gamla kläder på Tradera, känns lite bättre att göra det än att bara kasta dem. Det slösar inte lika mycket på miljöresurser och sedan har jag en väldigt fjantig idé om att de, kläderna alltså, ska känna sig ratade om de blir kastade. Jag vet!!!!
Så tjänar jag ju en slant till nya älsklingar också, inte dumt alls. Det tar mycket tid dock, men det är ju bara för ett tag. Såååå mycket fanns det ändå inte där, även om det kändes så de timmarna när jag städade där nere.

Förutom det och det vanliga vardagspysslet så hann jag med en sväng till Emmaus på kvällen också. Tack snälla att de har öppet till sex åtminstone en dag i veckan! Idag hittade jag en jättefin pryttelhylla, precis en sådan jag önskat mig så länge. Har inte hunnit fota den än. Tänkte att jag skulle hänga upp och göra klart först, så att den visar sig från sin bästa sida från start. :)

Däremot passar jag på att tjuva in en bild på min lilla samling av rosa äggkoppar. Japp, de som känner mig vet att jag förutom vitt har en fabless för rosa. En liten prickig sötnos i ljusblått har också letat sig in i samlingen. Den får vara med. Den är ju trots allt prickig!
Hur kommer det sig att särskilt små saker är så snygga att titta på i grupp? Vad samlar du på?

2 kommentarer:

 1. Hej Nina!
  Vad kul att du hittade in till mig!
  Vilken fin bild från ditt vardagsrum!
  Har du fixat till tavlan på väggen själv?
  Den var häftig!
  Skrattade när jag såg resväskan du hittat på loppis.
  Kanske inte så praktisk men garanterat snygg som dekoration.
  Visst är det kul med kreativitet och en massa bloggar.
  Känns som att man bara får mer och mer ideér.
  Skulle ju behöva ett helt hus att hålla på med*skrattar*

  Ha en bra helg//Hannis

  SvaraRadera
 2. You have to buy a lot of chocolate eggs when Easter to make each cup happy :) Yes am going out...Facebook is really slow today and kicks me out all the time :(

  SvaraRadera