söndag 22 februari 2009

Helgens bravader

Even the smallest spark shines brightly in the darkness.

Älskade pryttelhylla. Kan inte bestämma mig om jag ska måla den vit eller låta den vara, vad tycker du?

Maximteatern i Borlänge, visst är den fin!

Helené, hennes mamma Kerstin med sambon Per väntar med spänning på att teatern ska börja.


Foto: lånad av Teater Gazbazz

Under helgen som gått har jag hunnit med ganska mycket, inget pyssel än så länge, men det kommer nog det med.
Lördag morgon klev jag upp tidigt för att åka med mamsen på loppisrunda. Vi hade tänkt att hänga på låset när Emmaus öppnade kl 9, men självklart sov jag över. Suck! Jag satt uppe och nattugglade på Etsy.com för att göra en Treasury för första gången. Vi var över 1000 personer som satt och väntade på att klockan skulle slå 01.13 och spelet skulle börja. Sicken pysselnörd jag är!!!
Nåväl, lite försenade kom vi dit och jag hittade inte så mycket. En rund ljusstake som ska bli vit och lite sidenband. Men vi gav förstås inte upp, vi åkte till några andra ställen också och tillslut lyckades jag hitta notblad som jag letat efter. Hurra!
Eftersom det inte bjöds på sådär jättemycket fynd i helgen, så lägger jag upp veckans fynd här, min underbara pryttelhylla.
För en tid tillbaka såg jag på nätet en sådan där och fick ett otroligt ha-begär. Så lyckan var ganska total när jag hittade den. Underverket är stort, precis som jag ville ha den, nästan en meter hög. :)

På kvällen blev det teater med Helené och en del av hennes familj. Mysigt! Vi såg Arsenik och gamla spetsar uppförd av Teater Gazbazz på Maximteatern här i Borlänge. Den var verkligen rolig, för er som tycker om fars och komedi är den verkligen att rekommendera. Det har helt klart varit en lyckad helg. Hoppas veckan som kommer blir lika bra!

6 kommentarer:

 1. Oh yes, theater looks lovely, love the lights outside !

  SvaraRadera
 2. Joo.. Han kommer säkert tillbaka, fast det känns som om han varit borta skitlänge fast det "bara" är typ 5 timmar...

  Jag tycker som du att vitt är jättefint men ändå din hylla du visar, den har liksom sådär gammaldags fin färg.. Haha, det är alltid ett dilemma om man ska måla eller inte måla, i alla fall om det är något som är lite äldre.

  Kram //Johanna

  SvaraRadera
 3. Åh tack så mkt Nina :)

  Rätt förvånad själv måste jag säga haha
  visste inte alls att d skulle bli så bra som det blev för att vara en första gång :)

  Jag som inte ens kan skriva min egen atograf :P ahhaa

  kramen

  SvaraRadera
 4. haha, näe och sen är de ju så söta så det är ju lite smått omöjligt att vara arg på de små odjuren... :) Du har verklgien rätt i att katter har en förmåga att anse sig själva som världens mittpunkt... :p Och hemma hos oss är de så bortskämda så det är inte så konstigt att de tror det.

  Hoppas du haft en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Hah! You! Susshh!!! :D I rather be 75 and talk about "pippalot" than swedish english-wanna-be that uses verb "party" instead of proper swedish word "fest". I know you have both but that other one is stolen from England !!! You are finnish, be proud about it and use pippalot too :D

  SvaraRadera
 6. hihi did i strike a nerve? ;)) Love you hun! :))

  SvaraRadera