tisdag 24 februari 2009

BabbelInget av mina senaste pyssel är klara ännu, så egentligen har jag inget att göra ett inlägg om. Men det kliar i bloggfingrarna så jag kör ändå.
Upptäckte just att jag hade gjort en skum inställning i bloggen igår, omskrivning till Hindi, jisses, jag förstod inte ett ord av vad jag skrev, men som den smarting jag är så kom jag på det ganska snabbt. ;) Alltså inte vad tecknen var, utan vilken miss jag gjort i inställningarna.

Ikväll har jag lagt ut ännu fler kläder på Tradera, jag undrar just hur mycket EN människa kan samla på sig? Eller faktiskt två i det här fallet. I och med att jag är i farten nu så donerar även mamma kläder till mitt lilla projekt. Det är ju toppen för en rastlös själ som mig att pyssla med och det blir pengar till att köpa alla dessa underbara loppisfynden som hägrar. Tänkte passa på att visa den snygga vågen som jag checkar mina paket med innan jag postar dem. Vacker och funktionell.

Slänger även in en bild på Pipen, den katten stressar inte upp sig för någonting. Här ligger hon och värmer sig på fönsterbrädan ovanför det varmaste elementet i min mammas hus. Sicken lyxlirare!

2 kommentarer:

  1. haha precis som Hobbe, han ligger oxå på fönsterbrädan och gottar sig i den härliga värme ett element utstrålar så här på kalla vintern.

    SvaraRadera
  2. Hejsan! tack för titten hos mig...
    Hälsningar från Sune att Rollen i Ailen 4 är upptagna av Sigourney Weavers små älsklingar..så han får nöja sig med Ailen 5 som då kommer att bli mycket bättre...Hmmm...undrara det jag...
    Kram/Annelie

    SvaraRadera