torsdag 12 februari 2009

Loppisfynd

Söt liten "kanna" i emalj med en upphägningsanordning så den kommer nog att få hänga i köket och hjälpa till att hålla reda på mina stekspadar. Tänkte stämpla dig någon skoj text först.

En liten skål till min samling av DDR-porslin. De har så härliga pastellfärger så jag kan aldrig låta bli när jag hittar dem.

Tre stycken glasunderlägg storlek större. Härligt! Jag hittade två i lördags och en idag. Först hade jag tänkt att ställa ljus på dem som jag gjort tidigare. Men nu tror jag minsann att jag ska försöka samla på mig några fler och hänga upp dem på väggen tillsammans i en snygg grupp.

Ett underbart keramikhjärta som är stämplat med UNIK, love it! Undrar vem som gjort dig?

Pottisen tänker på om den här resväskan skulle vara något för den snartkommande Thailandsresan. Hmm...kanske en modernare variant skulle vara bättre för en sådan långresa?Som jag skrev tidigare så var jag på loppis förra helgen med mamma och då fyndade jag några småsaker. Likaså idag, då jag var iväg med världens bästa Lottis. Det var inga saker som orsakade jordskred direkt, men lite glädje i alla fall. Bland annat det supergulliga hjärtat jag hittade idag. Det har stämplat Unik på det, sånt gillar jag!
Tänk snart är det helg igen och jag har knappt bloggat någonting. All tid har gått åt till att sätta upp min Etsybutik. Nästa vecka ska jag skärpa mig, lovar.

4 kommentarer:

 1. Ja en bättre resväska finns ju o sen att ge 150 för den där*ruskar på huvet* aldrig på min fot!

  SvaraRadera
 2. haha 150 kr de va de värsta ja hört

  SvaraRadera
 3. Skojigt med loppis =) Var på en jag med förra helgen =)

  SvaraRadera
 4. Vet du vad denna kanna är???Det är en kanna som man hade en släng i framändan och hade den till vatten lavemang:)

  SvaraRadera