fredag 27 februari 2009

Underbara klänning



Min snälla mamma gav mig en klänning häromdagen. Jag tycker den är så vacker, så den får hänga framme tills i sommar då jag kan använda den. Just nu hänger den i hallen, men jag kommer säkert att hinna flytta runt den ett antal gånger innan jag bestämt mig. Tyget är en blandning av bomull och linne, därför är den lite skrynklig, fast jag tycker bara det är charmigt.

Som ni kanske ser har jag randiga tapeter i gammelrosa och vitt som fondväggar i hallen. Jajjemän, jag ser till att passa på att frossa i "tjejfärger" nu medans jag är singel. :)) Lite fördomsfullt kanske, men faktum är att jag än så länge inte träffat en karl som gillar rosa. Om jag tänker efter så är nog de flesta av mina tjejkompisar inte heller fans av den färgen... Nåväl, nu är det äntligen fredag och ikväll ska jag ägna all min tid åt pyssel och godis. Hurra! Sedan blir det förhoppningsvis loppis med mamsen på förmiddagen imorgon och senare utekväll med vännerna.
Trevlig helg till er som kikat in hos mig!

Nina

8 kommentarer:

  1. Vilken söt klänning, blir perfekt till midsommarfesten!

    Ha en skön helg!
    Kram Annemari

    SvaraRadera
  2. ljuvlig klänning
    ha en bra helg
    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  3. Jag gillar tapeten som är rosa! Helt underbar :D

    SvaraRadera
  4. Absolut! Jag håller med dej, trots att jag inte behöver skotta fram bilen varje dag. Nu vill jag ha lite värme och vår och ljusa färger. :-)

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Pretty! I was checking Zara and saw lovely shirt with lace, white and romantic. I am going to copy that if not buying it.

    SvaraRadera
  6. Fin klänning!!
    Hörru,vilka läckra masker du gör!!
    Vilket hantverk!!Imponerad!

    Har påbörjat nåt som ska likna en lampkjol till lamporna.
    Moahahaha,hur det blir återstår att se...
    Inget proffs på att sy!

    Ha en bra vecka//Hannis

    SvaraRadera
  7. Åh vilken härlig sommarklänning :)

    SvaraRadera