måndag 2 mars 2009

Loppis och katter
Helgen sprang förbi som vanligt. Puha, tänk vad fort tiden går när man har roligt, det är konstigt egentligen. På lördag morgon åkte jag iväg på loppis, då jag hade mycket att göra så blev det bara Emmaus den här gången. Lite trist att bara gå på ett ställe, men bättre än ingenting tänkte jag. Nu hittade jag inte så mycket. Lite smått och gott som kan vara bra att ha till framtida projekt och två kökshandukar till mammas "återbrukssömnad".

Jag blev extra glad åt det lilla pyttiga korset, precis vad jag letat efter! Nu ska jag bara hitta rätt projekt att använda det till. Den andra glittriga lilla saken är en brosch, den ser nästan ut som en glittrig julgran i rätt vinkel. :)

På senare tid har jag också utvecklat en mindre besatthet av bjällror, kanske ska ta mig i kragen och fota resten av mina bjällerfynd någon dag. Vet faktiskt inte vad jag ska använda dem till, men de är ju både söta och låter fint, så varför inte!

Jag hann även hälsa på min mamma och lillgrisen Pip på lördagen. Pipen har haft mask så det var härligt att se att medicinen hjälpt och pälsen blänkte lika fint som tidigare igen. Jag förstår inte att hon aldrig lär sig att råttor inte är bra för magen! ;)

Kvällens bravader har jag däremot inte fotat...kanske lika bra det. :) Vi var iväg på en spelning på en lokal mc klubb. Jag trodde jag skulle känna mig totalt malplacerad, men oj så jag bedrog mig. Alla var verkligen trevliga och gulliga och musiken var helt ok. Nu är inte hårdrock min grej riktigt, men sällskapet mitt var riktigt nöjda. Det var en superskoj kväll och det bevisar att det är bra att ibland gå utanför sin trygghetszon och göra något helt annat.

Jag är föresten jätteglad att jag börjar få lite besökare till min återuppstånda blogg igen. Tack så hemskt mycket alla! :))

Nina

6 kommentarer:

 1. Hej! Tyvärr vann jag inte högvinsten i helgen. Förmodligen gjorde någon annan lycklig själ det :) Men inte var det jag.

  Hoppas allt är bra med dej!
  Kramar Benita

  SvaraRadera
 2. Shorts/boxers...but they are too big. I will wash them once and if they don't shrink I will knit again, will take only couple of days.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild på katten!!

  Fina fynd!
  Handdukar samlar jag på.

  Bjällror??Har du en samling?
  Visa människa*skrattar*

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Neither, it is going to be dress :)

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild på katten
  Vilka fina fynd

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken sötis =) Och vilken intressant kväll du verkar haft ;)

  SvaraRadera