torsdag 5 mars 2009

Loppis och papperskatt


Självklart har jag varit på loppis även den här veckan! Tänkte åka idag också, men nej, nu får det vara ett tag. De måste faktiskt hinna få in lite nya grejor ibland också. :)

I går hittade jag en virkad kudde i perfekt skick, hurra, en liten gipsängel att hänga på väggen och en kompis till min sprits. Det här nya underverket är lite mindre, så det blir säkert ännu snyggare muffins med den! Hittade faktiskt lite annat ditt och datt också, men det är bara småsaker som ska användas till pysselprojekt så det får vara till någon annan gång.

Känner mig lite allmänt oinspirerad just nu, kan vara snön som gör det, eller lathet, jag vet faktiskt inte. Jag får helt enkelt inte så mycket gjort förutom att shoppa, städa och annat vardagligt. Önskar jag kunde få ett inspirations-rus och sitta och knepa och knåpa kvällarna igenom. Men det kommer nog.

Jo, jag har gjort en mask till, nu ligger den ute på Etsy och väntar på ett nytt hem. :) Har även vunnit några mindre auktioner på Tradera, så jag väntar spänt!

På tal om mitt förra inlägg angående bjällror så har jag försökt att hitta mitt lilla gäng, men de verkar ha försvunnit. Så fräckt! Däremot har jag ju mina kobjällror??? som hänger på väggen, så de ska nog snart få förgylla ett inlägg här. ;)

Under min jakt på de förymda bjällrorna så hittade jag en annan loppis-skatt som varit försvunnen, mitt lilla virkade överkast. Hur kul var inte det!? Så i väntan på att jag ska få ett ryck och sy ett överdrag till min sammetsfotölj så ligger den där och "vitar" upp stämningen lite! Inte så dumt.

Nina

6 kommentarer:

 1. Haha, det värsta är ju när man är inne i en loppisperiod och man går in flera gånger i veckan på samma loppis... Sååå frustrerande när det bara är samma saker som gången innan... Nja, jag trodde att jag tyckte att mörka väggar över huvudtaget gjorde det omöjligt att ha det luftigt, ljust och glatt men jag tror jag har blivit motbevisad. :)

  Ha en bra kväll!
  //Johanna

  SvaraRadera
 2. Åh vilket vackert virkat överkast! Och den masken är jättefin, du gör verligen fina masker.Kul att du haft det trevligt på mcklubb, jag tycker hårdrocks och mc-folk alltid är trevliga att umgås med, man får vara som man är med dem.Den vita katten är vacker som en snöprinsessa (eller prins).Kram Katta

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att gå på loppis numera..
  Vilka fina fynd man kan göra där. Ser att även du hittat fynd.

  Vilken underbar mask du gör

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 4. Joo, jag håller nog med ang. påsken den är så kort så jag brukar nog inte heller hinna med så mycket pyssel eller att man pyntar så mycket... Fast det är alltid kul att göra nåt i alla fall. :)

  Ha en härlig helg!!
  //Johanna

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig blogg! Vi verkar ha liknande intressen! :) Jag är ny här på blogspot och nyfiken på hur du gjorde för att kunna se "Besökare idag"? Den funktionen vill jag ha! /Sanna

  SvaraRadera
 6. Tack snälla snälla du! Nu har jag koll på hur många som inte kommenterar... ;) ;) Har själv varit på loppis idag, lägger ut någon bild senare. Tack för hjälpen!

  SvaraRadera