söndag 5 april 2009

Lite pyssel




Helgen var lugn och skön, nästan för lugn. Det känns som det är år och dar sedan jag var ute och busade. Inte bra för en singelfröken som mig! :)

Jag hann i alla fall med ganska mycket och har uppdaterat min Etsy sida och fixat en till. Ni anar inte hur skoj det är. Tycker du om att pyssla och träffa människor som är likasinnade, registrera dig för guds skull!

Jag ber också tusen gånger om ursäkt att jag inte skrivit så mycket hos er andra på ett tag. Jag är där och läser och snokar ska ni veta, men inspirationen har varit så låg så jag har lixom inte orkat. Konstigt det där. Men nu är ju våren äntligen här. Hurra! Så jag hoppas det blir ändring på det.

Passar på att lägga ut lite av det jag pysslat med i helgen. Hoppas ni har det bra och tack snälla söta för att ni lämnar kommentarer när ni varit här, ni kan aldrig tro hur glad det har gjort mig!

Nu ska jag se lite film innan läggdags!

Kram,
Nina

10 kommentarer:

  1. Åh va skoj att du uppdaterat,nu fick ja nå o läsa till morron kaffet =O) Aah där är om ju,söta dom är./Lotta

    SvaraRadera
  2. Kul att du tittade in till mig! Så fint du gjort! Skönt att du är piggare, inte roligt att vara sjuk! Ha en fortsatt trevlig kväll!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  3. Cupcat! Fyfan va snygga, hur i helsikke kan du komma på så fina saker..Gu, va roligt.. Du är JÄTTEduktig.. Cupcat!!!!!

    SvaraRadera
  4. Hej Nina, hoppas allt är bra! Vad fina saker du gör. Kram!//Linn

    SvaraRadera
  5. Vad snyggt du gjort! :) Alltid skoj att kika hos dej och få lite ideér!!

    Hihi... Ja våran vovve är väldigt kramvänlig. Min kille är lite bekymrad över att jag gjort honom till en hund som älskar att sitta i knä och gosa (Med tanke på att de blir som en schäfer i storlek...:P)

    Ha det fint!!
    kram //Johanna

    SvaraRadera
  6. Vilket FINT pyssel!! Du gör alltid så fina saker, jag önskar jag hade samma ork som du och att jag var lika duktig!! kramar

    /jenniboy.blogg.se

    SvaraRadera
  7. hejsan, bra o roliga saker!inspererande!

    SvaraRadera
  8. Vilken supermysig blogg =)
    Jag älskar loppisar, samma shabby chic stil, pyssel, ja det mesta som du skriver om.
    Hit får jag hälsa på igen ;)
    Kom gärna in till våran nya Borlänge Blogg.
    http://borlange.webblogg.se/
    Där kommer jag tipsa om mycket loppisar =D

    Ha en bra kväll

    SvaraRadera