torsdag 2 april 2009

Pigg igen

Så blev jag först förkyld som jag sa sist, sedan fick jag magsjuka i flera dagar. Men nu är jag pigg minsann! Härligt härligt!

Innan jag blev magsjuk så hann jag med en loppistur i lördags tillsammans med moster och Ulrika. Skojsigt! Vi skulle egentligen åkt redan vid niotiden på morgonen, men chaffören sov över. Usch, ibland är jag så pinsam. :) Men snälla som de är så ringde de och väckte mig och sedan bar det av både till Emmaus, Pärlan och några ställen till. Den här gången gick det lite bättre med fyndadet vilket var skoj. Särskilt glad blev jag för den lilla ringen. Vet egentligen inte vad jag ska göra med den, för jag använder aldrig ringar. Men den är ju bara för söt! Visst är det underbart när man hittar något som får magen att pirra till!?

Nu i veckan har jag mest sovit och druckit Pepsi. Emellanåt har jag släpat mig ut till bilen och åkt iväg och matat Pipgrisen som säkert tycker att jag är världens sämsta kattvakt. Innan mamsen åkte på semester så lovade jag grisen att vi skulle ha tjejkvällar och mysa, men med magsjukan så blev det inget. Jag får hoppas att hon förlåter mig och kommer och hälsar på mig lite nu när jag är frisk igen. :)

I går passade jag på att använda snickarutrymmet i mammas källare och pysslade ihop en anslagstavla. Äntligen! Va, jag är så imponerad av mig själv att jag faktiskt tog tag i det.
Fönsterramen har jag haft sedan i höstas då jag tog med den hem från vårat hus i Finland. Jag är speciellt förtjust i den då ramen kommer från huset som min farfar byggt och min pappa vuxit upp i. Ni som inte känner mig vet kanske inte, men jag har ett mycket stort projekt där då jag ska försöka renovera en hel övervånig i ett gammalt fallfärdigt hus. ;) Spännande och säkert inte helt gratis. Men roligt!

Nu ska jag slurka i mig lite Proviva och surfa runt lite mer på etsy.com. Jag har blivit helt besatt. Jag ska försöka ta mig i kragen och ta kort på några sötsaker som jag beställt därifrån vid tillfälle!

Kram,
Nina

7 kommentarer:

 1. Härligt att du piggnat till.Prova ringen du kanske blir o gilla o ha ring o ja lovar ringen skulle INTE passa på nån annan än dig,lika söta båda 2/Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilka roliga fynd du gjort. Ringen var verkligen jätte söt. Kan kanske användas vid speciella tillfällen.

  SvaraRadera
 3. Jag började faktiskt undra vart du tagit vägen?! Drunknat i Pepsi? ;) Jättefin gammal fönsterram, extra roligt när man vet var det kommer ifrån. Ja visst blir man imponerad av sig själv ibland?! :) Ibland. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja rosen på ringen var jättevacker! tyckte om det där röda i den. Det som gör att det blir mer levande =)eller är det skugga? =O

  SvaraRadera
 5. Looks really nice! Pretty shoppings...

  SvaraRadera
 6. Skönt att du mår bättre och är tillbaka!
  Nämen vadå renovera en övervåning??
  Berätta mera!!

  Kul med fönstret,betyder mycket när det finns en historia bakom!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Härliga fynd! Och vilken läcker anslagstavla, fiffigt! Har oxå fönsterbågar som jag ska ta reda på, kommer från min farfars farfars hus =)

  SvaraRadera