fredag 27 mars 2009

Bättre lycka nästa gång


tänker jag nu efter gårdagens loppisvända. Så jag har längtat och trängtat och vad fick jag för det? En liten tavla och ett shabbigt sammetsband. Jajjemän, så är det ibland när man shoppar seconhand, inte så mycket att göra åt. Däremot är jag ju självklart väldigt glad för det jag hittade. Tavlan är ju bara supersöt, även om den är guldfärgad. Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska låta den vara eller måla den.

Hemma hos mig är det fortfarande upp och nervända-huset. Till den milda grad att jag faktiskt inte ens vet vart jag ska börja att hänga upp saker på väggarna. Snacka om beslutsångest! :)

Köpte faktiskt en snygg ram på Åhlens igår också, som jag pillat in ett notpapper i. Så den springer jag just nu runt med här hemma för att se vart den kan passa in. Åh, jag borde verkligen skaffa lite inredningshjälp, någon som känner sig manad? ;) Jag kan inte förstå hur jag kunde bli så här velig, det är ju faktiskt inte hela världen om det inte blir bra. Det är ju bara att ändra. Men...är man så här långsam som jag och kör inredning i snigelfart så kanske det inte är så konstigt att jag vill få det rätt på en gång. Nu vill jag bara bli klar! Fast, jag känner ju mig, när det är klart river jag upp allt igen och börjar om. Suck! :)

Nu är det dags att åka och krama Pipgrisen lite, jag har den stora äran att vara kattvakt då mamsen har åkt på semester. Och Kumla-helgen som jag pratade om? Den har blivit framflyttad till påsk istället, toppen, för då kan jag stanna extra länge. Oj vad jag längtar!

Kram så länge,
Nina

3 kommentarer:

 1. Tack för snälla ord om sticklingar! :) De små groddarna är faktiskt ganska bortskämda - men sticklingar får faktiskt en ganska hård uppfostran :). Fin ram du köpte! Jag ska på loppis imorgon! :) haha ja det där med inredning är inte lätt, men jag tror du tänker rätt, hång upp och känn efter, det är ju inte hela världen om det blir "fel". Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ja du det där med att vara velig känner jag igen och kaoset med för den delen!
  Tur att ingen ser hur det ser ut här just nu=))

  Men fru jösses!Viken söt tavla!!!
  Den är ju supersöt!

  Ha en mysig kramstund med kissen.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. De där fixar du,du kan sånt o de tar sin tid...Men jag känner dig o vet att de blir bra!

  SvaraRadera