torsdag 12 mars 2009

Coolaste katten i stan

Oj oj vad länge jag varit borta, men det har varit lite mycket för mig. Sedan skrev jag ju senast att jag kände mig lite låg på något konstigt sätt och det sitter fortfarande kvar.
Den här veckan har mest handlat om etsy och tradera, attans vad jag har haft att göra! :) Har självklart hunnit med att gå på loppis också, men de där speciella fynden har lyst med sin frånvaro. Men jag ger mig inte!!! Jag är på´n igen i helgen som kommer jag!


För er som inte känner mig sedan tidigare kan jag berätta att Pipen är min, men hon blev kattnappad för några år sedan av mina föräldrar och bor nu hemma hos sin Mormor! ;) Det tycker både hon och jag är kanon då hon kan vara utekatt och jag kunde resa i jobbet utan dåligt samvete.





Min lillgris Pip försvann i tre dagar, usch så vi oroade oss mamma och jag. Jag har klampat runt i klänning och gummistövlar i den lilla skogen bakom huset och ropat och skrikigt. Ingen Pip! Sedan, i lördags, när jag hade varit i Falun och socialiserat mig lite på dagen så åker jag förbi hemma där för att se om jag kanske ska ta en sväng till husen runtomkring för att se, ja då sitter hon och skriker på altanen. Precis som om det var mitt fel att hon inte ätit på flera dagar! Ingen ursäkt, ingen förklaring, ingenting!!! ;) Det enda som gällde var mat och kanske...bara kanske...var de där ettriga små mjauen en ivrig berättelse om vad hon varit med om. :)
Vi är självklart superduperlyckliga att lilla gris har hittat hem igen, inte tal om annat! Och hon? Jo, hon verkar ganska nöjd med att vara hemma hon med, eller vad tycker ni?


Sedan har min etsyshop gått bättre och bättre, bara idag har jag sålt två masker, så nu är jag upp i fem stycken varav en av dem är ett beställningsjobb. Hurra! Så det är väl egentligen det jag menar med rubriken, att både jag och Pip känner oss nog som de coolaste katterna i stan.

Tillsist vill jag bara säga att jag har varit världens sämsta bloggare den här veckan, jag har faktiskt besökt många av er, men inte hunnit med att skriva. Usch och fysch på mig! Men nu ska det bli andra bullar minsann!

Kram så länge!
Nina

10 kommentarer:

  1. Vilken underbar blogg du har och vet du vad? Jag följer nu din blogg (via. bloglovin)! :-) Kanske du vill göra detsamma? Många härlig vårkramar Benita

    SvaraRadera
  2. Gillar dina inlägg! :) Jag har också fått "lämna bort" min katt till min pappa p.g.a. allergi, men jag tror hon har det bra ute på landet där hon kan fånga möss dagarna i ända ;). Lycka till med loppisarna i helgen! Jag ska också besöka ett par :)

    SvaraRadera
  3. Tack! Och vilken mysig katt du har i fönstret ;)

    SvaraRadera
  4. Vilken tur att hon kom hem igen!!
    Typiskt katter att nästan få en att känna sig skyldig när det är dom som har varit borta=))
    Min tjocka lata hankatt roar sig med det mest hela tiden!
    Härmas på du!!Det är ju det som är det roliga,att man inspireras av varandra!

    Nu,en jäkla massa godis och soffan!
    Ha en skön helg//Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Förresten...Pipen är vacker hon!

    SvaraRadera
  6. Va kul att du hittade till mig. Alltid roligt med nya vänner. Vilken söt katt! Önskar att jag inte var allergisk, eller att hela familjen inte var det mot just katter.
    Angående soffklädseln så är det ju jättesvårt. Ha en mysig kväll/ Kram Hanna

    SvaraRadera
  7. Så söt katten är!
    Hanna
    blommorifonstret.blogspot.com

    SvaraRadera
  8. Åh vilken sötnos du har. :) Fast det har jag ju sett tidiagre inlägg också. :)
    Ha en bra vecka!
    Kram //Johanna

    SvaraRadera
  9. Dom där maskerna var juh riktigt fina!! :oD
    Blev riktigt sugen på att gå på maskeradbal och få användning av en sådan... men är tyvärr inte bjuden på nåt sånt... hehh... :oS

    SvaraRadera
  10. vilka underbara bilder på katten i fönstret =)

    SvaraRadera